Ledige stillinger i RA Norway

Vi søker teknisk selger og sveisere, platearbeidere og montører.

RA Norway er i en spennende utvikling med vekst i nye og gamle markeder. Vi ser nå etter en fremoverlent teknisk selger som blant annet vil få ansvar for videreutvikling av det norske markedet. Vi søker deg som er selvstendig og målrettet, men samtidig lyttende til kundenes behov og ønsker.  

På verkstedet har vi i høst oppgradert maskinparken med blant annet ny platesaks, CNC styrt knekke og CNC fres. Med økende aktivitet trenger vi flere dyktige fagarbeider og personell med aluminiumserfaring. Vi trenger sveisere, platearbeidere og montører til arbeid både inne på verkstedet og ute hos kunder on- og offshore.

Les mer om stillingene her:

Sveisere, platearbeidere og montører

Teknisk selger

Org. number: 982 022 630 

© 2019 by RA Norway AS

Visit us

Fabrikkveien 11
4033 Stavanger

Contact us

Tel: +47 51 81 97 50
post@ra-norway.com

Services:

Design & Engineering

Product Development

Control & Testing

Maintenance & Service

Visit us

Fabrikkveien 11
4033 Stavanger

Contact us

Tel: +47 51 81 97 50
post@ra-norway.com

© 2019 by RA Norway AS